Web Analytics Made Easy - Statcounter

میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران در ماه جولای سال جاری میلادی، ۲۷.۷۴ مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود ۱۰ مگابیت‌ بر ثانیه است که رتبه ایران را به ۷۰ از میان ۱۳۹ کشور رسانده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پایگاه اینترنتی اسپیدتست (Speedtest) میانگین سرعت جهانی ماه جولای 2022 را منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پایگاه سرعت اینترنت کشور‌های جهان را می‌سنجد. بر اساس گزارش ماهانه مارس 2022 اسپیدتست (SpeedTest)، سرعت اینترنت همراه جهانی در گزارش ماه مارس به 30.78 مگابایت‌برثانیه رسیده است. همچنین میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، 8.55 مگابیت‌ بر ثانیه و تاخیر 29 میلی‌ثانیه است.

این در حالی است که در ماه ژوئن سال 2022 میانه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل 31.01 مگابیت‌برثانیه و میانه جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل 8.66 مگابیت‌برثانیه و تاخیر 29 میلی‌ثانیه بود.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان در ماه جولای 2022، به ترتیب به امارات متحده عربی (120.35 مگابیت‌برثانیه)، قطر (117.43 مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (109.65 مگابیت‌برثانیه)، نروژ (106.91 مگابیت‌برثانیه) و کویت (106.67 مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

میانه سرعت اینترنت در ایران

در حال حاضر میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران 27.74 مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، 10.00 مگابیت‌برثانیه و تاخیر 30 میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به 70 از میان 140 کشور رسانده است.

این در حالی است که در ماه ژوئن سال جاری، میانه سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران 27.17 مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود اینترنت موبایل، 9.65 مگابیت‌برثانیه و تاخیر 30 میلی‌ثانیه بود که رتبه ایران را به 72 از میان 139 کشور رسانده بود.

در حوزه اینترنت ثابت نیز میانه سرعت دانلود در ایران، 10.23 مگابیت‌برثانیه و میانه سرعت آپلود 1.61 مگابیت‌برثانیه و تاخیر، 29 میلی‌ثانیه است که رتبه ایران را به 145 از میان 182 کشور می‌رساند.

این در حالی است که «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه سرعت اینترنت افزایش یافته است، ضمن اظهار بی‌اطلاعی از میزان دقیق این افزایش، آن را به‌طور متوسط حدود 27 مگابیت‌برثانیه اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت مگابیت برثانیه و میانه سرعت آپلود سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت آپلود اینترنت موبایل رتبه ایران اینترنت موبایل میانه سرعت دانلود ثانیه و تاخیر سرعت اینترنت میلی ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۶۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • صعود ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • ناهید کیانی به رتبه دوم رنکینگ المپیکی صعود کرد
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • صعود «ناهید کیانی» به رتبه دوم رنکینگ المپیکی
  • پنجمی حسن تفتیان در تور جهانی امارات